10 september 2018

Meer informatie over over ons…

 

creScom is creatief, wil Samen Succes behalen en bereikt dat met heldere en respectvolle communicatie.

Ons logo toont een boom met veelkleurige bladeren: ieder is uniek en heeft unieke eigenschappen, talenten en kwaliteiten. creScom helpt bij het  ontdekken hiervan en begeleidt bij de groei. De mens staat bij ons altijd centraal.

 

Nicolien: “Mijn roots liggen in de reisbranche, reizen samengesteld, verkocht, klachten afgehandeld en collega´s opgeleid. En daar kreeg ik echt energie van, zo werd ik een trainer/coach. Vooral door veel te doen en zo zelf te ontdekken, is mijn toolkit gevuld. De theoretische kennis heb ik opgedaan in diverse cursussen op het gebied van training en coaching en het diploma Bevoegdheid Volwassen Educatie (Hogeschool Windesheim). Hierdoor heb ik een duidelijke visie op opleiden ontwikkeld: Mijn uitgangspunt is dat ieder mens leeft volgens zijn eigen regels. Ik ben nieuwsgierig, respecteer en waardeer de verschillen die hierdoor naar voren komen. Samenwerken met anderen, leren door ervaren en plezier staan altijd centraal waarbij ieder zijn eigen verantwoordelijkheden heeft.”

Ed: Als iemand precies kan zijn wie hij/zij is, en kan doen wat hij/zij het liefste doet, dan kan het niet anders dan dat diegene gaat excelleren.” Ook als dat moet passen binnen bepaalde kaders. De zoektocht daarheen is voor mij de uitdaging. Zelf ben ik ooit begonnen als leraar biologie, maar al snel overgestapt naar het bedrijfsleven (verzekeringsmaatschappij en  bank).  Door mijn inlevingsvermogen, vraagtechniek, laagdrempeligheid, vasthoudendheid en confronterende vriendelijkheid, gecombineerd met humor en veel ervaring, weet ik mensen zichzelf beter te leren kennen en te helpen bij de groei. En help ik organisaties graag om het potentieel van hun personeel optimaal te benutten.” Ik heb 12 jaar gewerkt bij trainingsbureau Tele’Train als Training Consultant. Naast het verzorgen van training en coaching op het gebied van (klant-)communicatie ben ik ook TSI-consultant: gedragsanalyses maken en bespreken, vaak als vertrekpunt voor een trainings- of coachingstraject. Deze trajecten deed ik bij overheid (o.a. gemeentes, Belastingdienst, UWV, politie) maar ook bij commerciele organisaties (o.a. banken, verzekeringsmaatschappijen, Randstad, Telfort, KPN, Arriva).